06
Oct
07

Kmrn malem liat Music Station di animax..en a bit suprise..ketika yang muncul lmyn keren2 juga, ada arashi, utada hikaru, en (well ini yang bikin gw betah nongkrongin that show) my beloved L’Arc-n-Ciel.. playing their latest single for their upcoming album My Heart Draws A Dream..such a cool song..dan sekarang gw lagi terdampar di ruangan ofis gw, berulang x muter ni lagi hasil ngisep dari multiplyers yang baik2 hati tu..dengan volume yang lumayan bisa bikin bos gw empot2an jantungnya..tapi berhubung he’s not here (on the way to Bali to exact..bikin gw iri ajah!!!) jadi ya sutralah..hehe..

My last word is just enjoy..buat yang g seneng ya liat sebelah kanan atas ada tanda silang tepat dipojok layar komputer kalian, klik en there go your fun..hehehe..

Love this band, their music is amaze me.I mean i was grew up in the land of western music. I dont like indo music en also japan music. In arely 2000 my sister introduced me with j-music, and i was like HAH? Didnt understad..Some of the singer i do know and like such as First Love from Utada Hikaru, Fukai Mori from Do As Infinity, After The Rain from Le Couple, but thats it..i never want to know anymore..until i like gothic, build this gothic home of mine.,en find out their ‘White Feathers’ in 2005 en im falling in love. So sudden..en smp sekarang..

Ah..klo ngmongin mereka g abis lah..music mereka tuh g kayak musik jepun pada umumnya..jadi tu yang bikin gw suka although beberapa orang tetep g ngerti (termasuk kmu kan Ryu?), yang menolak mpe mati setiap gw puter lagu mreka di mobil kmu..hehehe..)Enwei..terserah yang penting gw suka Weks..

Oh Hyde-san, Ken-san, Tetsu-chan, Yukihiro-san..aishiteru..

Udah ah..


0 Responses to “”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: