30
Dec
05

Date:
Fri, 23 Dec 2005 00:44:48 -0800 (PST)
From:
“****” Add to Address Book Add Mobile Alert Yahoo! DomainKeys has confirmed that this message was sent by yahoo.com. Learn more
Subject:
your blog skin ..
To:
stella_filiciana@yahoo.com

eh, Stey, skin blog nya jangan warna hitam dong.
i hate that,please. you’re a woman,
use softer color. (pastel, light blue,ato
warna apa saja asal yg lembut).

__________________________________
Yahoo! for Good – Make a difference this year.
http://brand.yahoo.com/cybergivingweek2005/

A friend of mine *jangan marah ya..please???merajuk nih..* protes sama skins ku yang katanya terlalu dark untuk cewek. Masak sih? Iya ding *nyengir malu2* Abis gimana yah, lagi pengen siy jadi tanpa mengurangi rasa hormat, dimihon sumbangan bukan dalam bentuk barang atau karangan bunga..lho?? maksudnya, gini..sekarang gw lagi suka banget sama warna item en gohic gini, mungkin nti gw bisa aja ganti skin kan?? Jadi ditunggu aja yah, kpn gw bosen..hehehe..


0 Responses to “”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: