29
Dec
05

enya & anggun___




First of all,
sorry buat triple postingan kemaren, maklum bikin di warnet, dengan connection yang gitulah *ambil tali mau gantung diri sebel!!!!!!* barusan beli *lagi..* kasetnya anggun, soalnya nyari cdnya belum ada disini, scara kota ini ngga ada yang apreciate sama the thingcalled cd. en beli enya juga, lagi dengerin yang enya, i always love enya. musiknya really kewl. Semalem menghabiskan beberapa keping cd sekedar untuk mencari tidur. dan ended up with this movie. Really one kewl movie, but not so good, although i like those gun shot scene in this movie, enwei..somehow *on almost all of brad an angie’s romantic scene* i think brad never really kiss angie, maybe bcoz he was affraid about it..i dunno. Halah..kok jadi gosip gini sihy..cukup..cukup *nabok jidat saa sepatu..pletaks*
Oia..gw lupa crita kemaren spending holiday with a big family of mine en i mean BIGGG di clcp en Yk..cuapek banget mana cuma dikasih libur 2 hari pula..lengkap sudah penderitaanku, snif..snif *nangis bombay*.
Gitu dulu..gtg


0 Responses to “enya & anggun___”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: