24
Dec
05

Narcist!!!



Narcis..
Mungkin itu kata yang tepat buat gue. Gue selalu cinta diri gw. Kadang hampir haus pujian. Melelahkan sebenarnya, tapi ketika gw melakukan sesuatu buat orang lain, and they like it and they give credits for me, kenarsisan gw harus en ngga bisa ngga kudu muncul. Kadang gw pikir ini ngga baik. Tapi again so what?? gw cm pengen nganggep diri gue berharga aja, that’s all. Karena mungkin kamu, dia, mereka tidak. But as usual i don’t give a damn.
Contoh paling jelek dari sifat narsis gue adalah, gw terlalu mengagumi blog gw ini!! Hihihihi.. *ngakak sambil gigit jari malu-malu*, scara menurut gw emang bagus gitu..*kepala membesar, jempol kaki ikut membengkak..apa sih..*
Ternyata *tenkyu girl, en u2* goth emang jalan gw *apa lagi coba??*
Salah satu sifat jelek gue yang lain..
Sombong, seperti narsis juga cuma mungkin ini lebih parah. Uh..hari ini kok gw jadi ngomongin kejelekan gw yah?? Udahlah..males banget!!

Oke, here comes a wonderful news that just arrived last night from a dear friend of mine. My exboyfriend wife’s has already gave birth little girls, yes they are twins. Wow, i’m pretty sure they will adapt their parents beauty in all ways. Hope they’ll bcaome good samdei. They were born at December 19, 2005 in Jogja, where their parents live. My crazy friend * sorry mbak..tapi kamu emang GILINGAN!!!! Hehehe.. * Mbak Sari who brought me this news also remind me about the time my ex and his wife got married. It was on June 5, 2005. So this is means, the babies are prenap??, when i said this to mbak Sari, she just laugh en called me such a naive bitch, hehehe.. Well I’m not naive nor dumb but * this is certainly not a credit to my ex * I’m just trying to make my mind clear from any perception that maybe wrong.

So there u go my badside..NAIVE!!

Gotta go!!


0 Responses to “Narcist!!!”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: