28
Nov
05

Ngapain nih




Gw lagi binun mau ngapain hari ini, honestly..males banget kerja. Dengan tahap kecanduan kupi yang udah parah, gw masih mau2nya ngupi..WDF?,enwei…barusan surfing around de net and i found out so many great blog by my temans at dhadrockaz, they are such an amazing talentz persons u knw, i mean compare to so not kewl me for example.i mean their life is such an ordinary banget sbenernya, tapi nggak tau kenapa, i think they hv a kewl way to deal with their ordinary life, u knuw. Btw, beberapa hari yg lalu abis nyelesain film Initial D,komentnya cuma 1, oke jay chou keren tapi kok kaku ya??oke edison chen keren
, tapi…ah sudlah males. Ada film baru “Belahan Jiwa

udah pengen nonton banget soalnya sekar ayu asmara geetuu sayangnya keduluan ama dek Daniel Radclife en prens ….udah ah nti dulu takutnya para staf pada mikir gw cuma chating doang lagi..hehehe..
bye..


0 Responses to “Ngapain nih”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: