19
Jan
06



Lama ngga pegang uang, hari ini gw harus pegang uang lagi, scara kasir gw lagi training. Dan ternyata transaksi hari ini lumayan banyak. Scara badan lagi ngga fit gini. Kadang males yah, setiap hari kok isinya mengeluh aja ngga ada manfaatnya. Berhubung kemaren dua hari gw tinggal, so file yang numpuk banyak banget, artinya gw nggak bisa lama2 posting oke..
ini dulu aja, i’ll be back later

About these ads

0 Responses to “”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: